Aanmelden

6e Metaaltijdendag: het einde van de metaaltijden – 5 oktober 2018

De Metaaltijdendag is een initiatief van de Stichting Metaaltijdenonderzoek Nederland. De dag wil een platform bieden aan iedereen met een interesse voor de archeologie van de metaaltijden van Nederland. De ochtendsessie van de Metaaltijdendag bestaat uit een aantal lezingen over het specifieke thema van dit jaar, namelijk het einde van de metaaltijden/begin van de Romeinse tijd (100 BC – 100 AD). Onderwerpen die aan bod komen zijn oorlogvoering, cultusplaatsen en veranderend nederzettingspatroon. Na de lunch is er ruimte voor vrije lezingen.

Inschrijfformulier

Inschrijven

Je kunt je nu aanmelden voor de zesde metaaltijdendag op 5 oktober 2018.

Je kunt je via het inschrijfformulier opgeven voor de dag zelf en aangeven of je gebruik wilt maken van de kantine voor de lunch (niet bij de prijs inbegrepen). Desgewenst wordt een bewijs van deelname verstrekt dat kan worden gebruikt voor het onderhouden van je actorstatus. Wanneer de zaal vol is sluiten de inschrijvingen, dus ben er op tijd bij!

Uw inschrijving is pas definitief wanneer de betaling is ontvangen.
BIC = INGBNL2A
IBAN = NL12INGB0006142814

ARCHON lid?

ARCHON-leden kunnen de congreskosten achteraf via het bureau van ARCHON terugkrijgen. Neem hiertoe vooraf contact op met Archon. Ze dienen zich dus wel op de normale wijze in te schrijven voor de Metaaltijdendag en vooraf zelf te betalen.

Op de dag zelf verschijnen?

Dat kan, maar houd er rekening mee dat de zaal vol zou kunnen zitten. Ook dient u contant te betalen aan de deur.