Organisatie

De organisatie van de Metaaltijdendag en de publicatie/redactie van de bijbehorende bundel wordt georganiseerd door de Stichting Metaaltijdenonderzoek Nederland (SMON). Deze stichting bestaat uit vrijwillig betrokken archeologen die op deze wijze een breed platform wil bieden aan een ieder met belangstelling voor de laat-prehistorische samenlevingen.

De stichting Metaaltijdenonderzoek Nederland wordt geleid door een bestuur gevormd door:

Dit bestuur wordt ondersteund door een grote groep van betrokken vrijwilligers:

Wilt u ons team komen versterken? Neem dan even contact met ons op.

Beleidsplan & Inhoudelijk jaarverslag

Middels de onderstaande link kunt u het beleidsplan van de Stichting Metaaltijdenonderzoek Nederland voor de periode 2018-2023 bekijken

Bekijk/Download Beleidsplan

Middels de onderstaande link kunt u het overzicht van de inhoudelijke activiteiten (Inhoudelijk Jaarverslag) van het voorgaande jaar van de Stichting Metaaltijdenonderzoek Nederland raadplegen.

Bekijk/Download Inhoudelijk Jaarverslag

Financieel jaarverslag

Middels de onderstaande link kunt u het meest actuele Financiële Jaarverslag van de Stichting Metaaltijdenonderzoek Nederland bekijken.

Bekijk/Download Financiëel Jaarverslag

ANBI status

Wij zijn een stichting met een ANBI-status, zo zijn giften en donaties aftrekbaar voor de belasting. Ons beleidsplan, Inhoudelijk Jaarverslag en Financiëel Jaarverslag vindt u hierboven.

RSIN: 852940026
KvK: 58239456